Päevatoimetaja:
Angelina Täker

Oberschneideri hiigeltehing venib

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Gert D. Hankewitz
Copy
Norde Centrum.
Norde Centrum. Foto: Peeter Langovits

Konkurentsiamet annaks hea meelega nõusoleku 100 miljoni euro ehk eelmises rahas üle 1,5 miljardi ulatuvale kinnisvaratehingule, aga asjaajamine on takerdunud osapoolte taha, kirjutab Äripäev.

Alates möödunud suvest on kinnisvaramagnaat Paul Oberschneideriga seotud valdusettevõte Capfield pidanud Rootsi päritolu varahaldusettevõttega East Capital Real Estate läbirääkimisi, et osta kuus ettevõtet, millele kuuluvad kaubanduskeskused Tallinnas ja Pärnus.

Suurtehingu sõlmimisel läheks East Capital Real Estate'i kätte pealinnas Tammsaare Selveri, Norde Centrumi, Lasnamäe Centrumi, Mustakivi Prisma ning Bauhaus Tallinna hoone ja Pärnus Maxima XXX.

Konkurentsiameti koondumiste kontrolli osakonna juhataja Svetlana Ljutova kinnitusel pole koondumise osalised siiani viimast dokumenti esitanud ja seega asi seisab. Kuna menetlus on lõpetamata, ei saa Ljutova avalikustada, missugune dokument puudu on.

Tagasi üles