Tuhanded Jaapani pereemad kauplevad valuutaturul

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuhanded Jaapani pereemad kauplevad valuutaturul
Tuhanded Jaapani pereemad kauplevad valuutaturul Foto: SCANPIX

Jaapani pereemad on avastanud teenimisvõimaluse, mis on märksa tulusam kui plastmassist köögitopsikutega tuttavate tüütamine - sajad, isegi tuhanded pereemad kauplevad laste kasvatamise kõrvalt rahvusvahelisel valuutaturul, vahendab ERR uudisteportaal.

Etusuko Someya on abielunaine väikse lapsega, aga valuutaturud tunnevad teda proua Watanabena - ühena sadadest Jaapani väikespekulantidest .

Paljud kauplejatest on pereemad ja paljud neist on tõsised spetsialistid, kes kasutavad kauplemisel tehnilist analüüsi, nagu teevad pangad ja hiigelkauplejad.

Väikekauplejad kokku moodustavad suure jõu, nende arvele läheb kokku kolmandik jeenitehinguist rahvusvahelisel valuutaturul. Just erakauplejate suure osakaalu tõttu jeenitehingutes peetakse nende rolli Jaapani katastroofist taastumisel väga oluliseks, kuna neil on kokku suur mõjuvõim jeeni kursile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles