Nordecon maksab aktsionäridele 9 senti aktsia kohta

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordeconi nõukogu esimees Toomas Luman.
Nordeconi nõukogu esimees Toomas Luman. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Ehitusfirma Nordecon aktsionäride üldkoosolek tegi 24. mail otsuse maksta möödunud aasta eest dividende 4,5 senti aktsia kohta ja samuti vähendada aktsiakapitali 4,5 senti aktsia kohta, ehk summaarselt makstakse aktsionäridele 9 senti aktsia kohta.

Nordecon maksab summaarselt dividende 1,4 miljonit eurot ja vähendab aktsiakapitali samuti 1,4 miljonit eurot. Makseõiguslike aktsionäride nimekiri suletakse 7. juuni õhtul ja raha makstakse välja 21. juunil.

Samuti kiitsid aktsionärid heaks möödunud aasta majandusaasta aruande ning määrasid alates 1. juuni 2017 nõukogu esimehe põhitasuks 9000 eurot kuus, nõukogu aseesimehe põhitasuks 3000 eurot kuus ja ülejäänud nõukogu liikmete põhitasuks 1200 eurot kuus.

Nordeconi kontsern hõlmab ettevõtteid, mis on keskendunud hoonete ja rajatiste ehitamise projektijuhtimisele ja peatöövõtule. Geograafiliselt tegutsevad kontserni ettevõtted Eestis, Ukrainas, Soomes ja Rootsis. Kontserni kuulub lisaks emaettevõttele üle 10 tütarettevõtte.

Nordecon kontserni 2016. aasta konsolideeritud müügitulu oli 183 miljonit eurot ja kasum 10 miljonit eurot. Nordeconi kontsernis töötab 700 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles