Ericsson sõlmis suure lepingu juhtiva Skandinaavia mobiilioperaatoriga

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ericssoni tegevjuht Borje Ekholm
Ericssoni tegevjuht Borje Ekholm Foto: ERIC GAILLARD/REUTERS

Rootsi päritolu telekommunikatsiooniettevõte Ericsson sõlmis lepingu nii Rootsis kui Taanis tegutseva mobiilioperaatoriga Hi3G, valmistamaks viimase võrku ette 5G sagedusele üleminemiseks.

Ericsson kinnitas lepingu sõlmimist, vahendas Rootsi ärileht Dagens Industri. Ettevõte sõnul aitab lepinguga ette nähtud võrguuuendus valmistada Rootsis ja Taanis tegutsevat mobiilioperaatorit Hi3G-d üleminekul 5G-le.

Leping näeb ette, et Ericsson aitab mobiilioperaatoril vahetada teatud osad võrgust välja Ericssoni Radio Systems lahendusega, mis võimaldaks Hi3G-l kogu võrgu ulatuses üle minna 4G sagedusele.

Varustades sellega koos mobiilioperaatorit ka Ericssoni e-riba lahendusega aitab see valmistada Rootsi ja Taani mobiilioperaatori võrku ette võimalikuks üleminekuks ka 5G sagedusele.

«Ericssoniga sõlmitud lepinguga ehitame me tugeva vundamendi selleks, et meie võrk saaks mingi hetk minna üle ka 5G sagedusele,» märkis Jörgen Askeroth Hi3Gst.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles