Videouudis: dieet-Coca-Cola suundub moelainele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dieet Coca-Cola
Dieet Coca-Cola Foto: SCANPIX

Uue, kolmaaastase kampaaniaplaani järgi püüab Coca-Cola näidata dieetjooki kui «kergemat lähenemist moele», mida presenteerib uus reklaamklipp, (vaata allpool).

Coca-Cola on viimase viie aasta jooksul meelitanud dieetjoogiga janu kustutama peaasjalikult naisi, kirjutab Marketing Week.

Nii osales joogi 2007. aasta reklaamis atraktiivne töömees ja kaks aastat hiljem Walesi lauljanna Duffy (vaata mõlemat videot allpool).

Nüüd on siis Coca-Cola lähenemas moetööstusele. Esmalt tegi ettevõte alaga tutvust, kui hakkas sponsoriks Londoni moenädalale mullu sügisel.

Suurbritannias tuleb uus dieet-Coca Cola klipp eetrisse 11. aprillist. Siin on tegelasteks moeteadlikud nukud, n-ö fashionistad.

Fashionistad on muide ka värskeim nukutootja Mattel (Barbie nukud) reklaamiliin.

Dieetjoogi print- ja välireklaamikampaaniates arendab moeteemat moekunstnik Karl Lagerfeld, kes on kujundanud ka piiratud suurusega erikujundusega joogipudelid, vaata fotot neist Marketing Week kodulehelt siit.

Kolm aastat tagasi kujundas Coca-Cola pudeleid eripartiide tarvis moelooja Roberto Cavalli.

Dieet-Coca-Cola müügitulu kasvas mullu turuagentuur Nielseni andmetel Suurbritannias kaheksa protsenti. Samal ajal oli koolajookidest kiireim kasvaja meestele suunatud Pepsi Max, mis suurendas müügitulu 19 protsenti.

2007. aasta klipp

2009. aasta klipp

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles