See vaatamisväärsus on Instagrami kasutajate seas kõige populaarsem

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Disneylandi teemapark.
Disneylandi teemapark. Foto: Scanpix/AP

Instagramis on kõige enam pilte tehtud ja kasutajate poolt enda asukohaks märgitud USAs Californias asuv Disneylandi lõbustuspark.

Disneylandis on kokku tehtud üle 14 miljoni Instagrami-kande ning arvestades teemapargi suurust, kuulsust ja populaarsust perede seas, ei tule see ka üllatusena, kirjutab TastingTable. Teise koha ning ühtlasi ligi poole vähem mainimisi Instagramis ehk üle 7,2 miljoni hashtag'i on saanud Pariisis asuv Eiffeli torn.

Reisiportaali Travelbird koostatud esikümnesse kuuluvad veel Walt Disney World Floridas, South Beach Floridas, Berliini müür, Las Vegas Strip Nevadas, Big Ben Londonis, Times Square New Yorgis ning Notre Dame Pariisis. Neid on külastanud ja Instagrami märkinud 2-5 miljonit inimest. Festivalidest on esindatud näiteks sakslaste Oktoberfest (10. koht) ja USAs Louisianas toimuv Mardi Gras (11. koht).

Eestile kõige lähemal asuvatest turistiatraktsioonidest on esindatud Lisebergi lõbustuspark Rootsis, kus on märkinud ennast üle 218 000 Instagrami-kasutaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles