Lidl soovib avada kaupluse Lasnamäele Raadiku tänavale

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lidl
Lidl Foto: SCANPIX

Tallinna linnavalitsus on esitanud detailplaneeringu algatamise ettepaneku toidu- ja esmatarbekaupluse ehitamiseks Raadiku 11 krundile Lasnamäel, planeeringu tellis Lidli esindaja Eestis OÜ MMS Property Solutions.

Planeeringuga määratakse ehitusõigus kuni kahekorruselise jaekaubandushoone ehitamiseks ning olemasolev sihtotstarve ärimaa säilib, selgub planeeringu algatamise ettepanekust.

Planeeringu ala koosneb Lasnamäel Seli asumis asuvatest Raadiku 11 ja Raadiku 11a katastriüksustest. Kokku on planeeringuala suurus 12 599 ruutmeetrit.

Hoone paremaks ühendamiseks ühistranspordiga, on Kiviku bussipeatus Laagna tee ääres planeeritud nihutada planeeringuala põhjaküljele. Krundile on kavandatud ka 130 tavasõiduki ning 19 jalgratta parkimiskohta.

Lisaks ostis MMS Property Solutions tänavu Narvas Tallinna maantee 7 krundi 21. veebruaril ja pöördus seejärel Narva linnavalitsuse poole projekteerimistingimuste väljastamiseks. 16 aasta vanuse detailplaneeringu järgi võib sinna rajada kahe- kuni neljakorruselise kaubandushoone. Samuti on ettevõte tundnud huvi kruntide järele Tartus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles