Kapo survel lõpetati riigiametnike autoäri (5)

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Talijärv
Andres Talijärv Foto: Raul Mee/Äripäev

Keskkonnaministeeriumi kantsler Andres Talijärv rääkis riigikogu korruptsioonivastase erikomisjoni ees, et Äripäevas kajastatud keskkonnaameti töötajate privileeg osta liisinguautosid välja turuhinnast kõvasti odavamalt lõpetati pärast kaitsepolitseiameti sekkumist.

Talijärv märkis komisjonis, et uued sellised juhtumid on välistatud, kuna keskkonnaamet lõpetas ostueesõigusest loobumise teadete saatmise liisingufirmadele. Teadete saatmine lõpetati aga peale keskkonnaameti juhi kohtumist kaitsepolitseiameti töötajatega, kirjutab Äripäev.

Erikomisjoni juhi Artur Talvik küsis seepeale, kas keskkonnaametis võttis keegi ka vastutuse selle juhtumi eest. Talijärve sõnul keegi vastutust võtnud ei ole, sest igasuguste sanktsioonide rakendamisel tuleb viidata, millist reeglit on rikutud. Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles