Jäätmekeskus nõudis autohankel valuvelgi, nahksisu ja roolisoojendust (2)

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõne aasta eest sattus Martin Gasman meedia huviorbiiti seoses sellega, et annetas pool oma aastasissetulekust Keskerakonnale.
Mõne aasta eest sattus Martin Gasman meedia huviorbiiti seoses sellega, et annetas pool oma aastasissetulekust Keskerakonnale. Foto: Vallo Kruuser/Ekspress Meedia

Tallinna linnavõimu poolt prügivedajate ja klientide vahele tekitatud Tallinna jäätmekeskus on võtnud kasutusrendile kaks sõiduautot, hangete tehnilistes tingimustes on masinatele nõutud liigse luksusena mõjuvaid lisasid.

Ühel ametiautol pidid kindlasti olema all 18-tollised valuveljed, salongis heledamat tooni nahksisu, roolisoojendusega nahkrool ning tagumiste istmete soojendus, kirjutab Äripäev.

Teine, vähe odavam auto ei saanud kuidagi läbi ilma 17-tolliste valuvelgede, nahkrooli ja toonitud tagumiste akendeta ning värvus pidi masinal olema kindlasti hõbedane metallik.

Tallinna keskkonnaameti hangete haldur Urve Oja selgitas, et tehnilised kirjeldused on hankedokumentidesse koostanud hiljuti Tallinna jäätmekeskuse juhataja kohalt lahkunud Martin Gasman.

Martin Gasman autode hankeid kommenteerida ei soovinud. Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles