Venemaal võib veel leida uskumatu ärivõimaluse (5)

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madis Kõverjalg Novgorodis oma viimase suurema projekti hotell Rachmaninoffi ees, mille üks omanikke on Peterburi Panga endine juhatuse aseesimees Irina Malõševa.
Madis Kõverjalg Novgorodis oma viimase suurema projekti hotell Rachmaninoffi ees, mille üks omanikke on Peterburi Panga endine juhatuse aseesimees Irina Malõševa. Foto: Jaanus Piirsalu

«Venemaa puhul võlub mind, et siin on veel võimalik juhuslikult leida aardekirstu võti,» räägib Madis Kõverjalg (46), kes viimased seitse aastat elab Veliki Novgorodis ja tegeleb seal edukalt ehitusäri ja kinnisvaraarendusega.

Eelmisel nädalalal oli Kõverjalg üks peategelasi 220 000 elanikuga kuulsa Veliki Novgorodi linna esimese luksushotelli Rachmaninoff avamisel. Kõverjalg juhtis algusest lõpuni 100 miljonit rubla (1,7 miljonit eurot) maksma läinud ehitust, sisustas kogu hotelli ja palkas personali. Omanik sai 19-toalise hotelli kätte sellises seisus, et võis järgmisel päeval kliente vastu võtma hakata. Tegemist on oblastikeskusest linna kalleima hotelliga, kus numbritoa hind ulatub 3000–9000 rublani (50–150 euroni).

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles