Päevatoimetaja:
Angelina Täker
Saada vihje

Parimaks uueks lihatooteks valiti Rakvere ahjukael röstsibulaga

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Siiri Erala
Copy
Konkursi «Eesti Parim Toiduaine 2011» hindajad väikefirmade tooteid proovimas.
Konkursi «Eesti Parim Toiduaine 2011» hindajad väikefirmade tooteid proovimas. Foto: Sille Annuk

Tootekonkunkursi «Eesti Parim Toiduaine 2011» viimasel hindamispäeval selgitas žürii parimad liha- ja valmistooted.

Võitjateks osutusid Rakvere Lihakombinaadi ahjukael röstsibulaga ja suitsuliha ribiga hernesupp Salvestilt. Need tooted said ka õiguse kanda edaspidi pakendil konkursi hõbedase logoga märki.

Lihatoodetest pidasid hindajad veel märkimisväärseks Talleggi kanalihast täissuitsuvorsti, Nõo toorsuitsu seljafileed ning sama tootja juustumantlis täissuitsuvorsti.

Valmistoodetest said hea hinnangu veel Saarioinen Eesti väikesed pannkoogid ning uudse pakendi eest kiitis žürii Lundeni «Made to Go» võileibade sarja.

«Eesti Parima Toiduaine 2011» üldvõitjad ehk need, kelle pakendile ilmuvad peagi konkursi kuldse logoga märgid, selguvad aprillis.

Tagasi üles