Uued tooted: ohtralt liha, tarretisi, jäätist ning juurikaleibu

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maks&Mooritsa uued lihatooted.
Maks&Mooritsa uued lihatooted. Foto: Tiit Mõtus

Kevadiseks grillimiseks on Maks&Moorits poelettidele toonud mitmeid uudistooteid, Fazer on aga panustanud juurviljasisaldusega leibadele.

Lihatooted

Maks&Mooritsa lihatööstus tõi kevadel poelettidele üheksa uut maitset, nende seas paprika grillvorstid, kolm tüüpi toorvorstikesi lambasooles (liharikkad vorstid, kanepi ning hapukoore ja sibulaga vorstid), kolm šašlõkki (kirsine barbeque, Umami ja kolme sibula šašlõkk), eelküpsetatud ribid ning kirsiga grill-liha.

Atria Eesti ASi müügidirektor Meelis Laande sõnul tarbijate ühed lemmikud läbi aastate olnud just äädikamarinaadis šašlõkid, kuid üks uus idee näpati ka talvistest kanepi verivorstidest. Nii sisaldavad uued toorvorstid kooritud kanepiseemneid.

Lisaks uutele suvetoodetele laienes ka Maks&Mooritsa Premium sari, kuhu lisandus 92-protsendilise lihasisaldusega toorvorstid lambasooles.

Gurmeejäätised

Jäätisetootja Balbiino ühendas jõud Gourmet Club’iga ning koostööst valmis kolm jäätisemaitset. Gurmeejäätiste valikusse kuuluvad pistaatsiajäätis pähklikrokandiga, šokolaadi-trühvlijäätis apelsinikonfitüüriga ja pavlova-jäätis sidrunikreemi ja maasikatükkidega.

Gourmet Club jäätised on osa Balbiino Classic sortimendist ning need on loodud koostöös Gourmet Club’i maitsete looja Imre Kosega.

Uued gurmeejäätised.
Uued gurmeejäätised. Foto: Balbiino/Gourmet Club
Jänksi uus tarretis.
Jänksi uus tarretis. Foto: Farmi

Tarretised

Farmi Jänks tarretiste sarja lisandusid uute maitsetena apelsin ja kiivi. Farmi Jänksi tarretised ei sisalda sünteetilisi toiduvärve, magusaineid, säilitusaineid ega rasva.

Juurikaleivad

Poelettidele on jõudnud ka Fazeri uued Juurikaleivad, milles on kasutatud kuni 38 protsendi ulatused värskeid köögivilju. Nende arvelt on leibades vähendatud jahu ja suhkru osakaalu.

Tooted on saadaval kahes erinevas formaadis: palaleivakese ja röstsaia kujul. Juurika palaleivakesed on peedi-porgandi maitsega (32 protsenti köögivilju) ning pastinaagi-porgandi maitsega (38 protsenti köögivilju). Lisaks sisaldavad sarja tooted ka ube ning leiva katteks on purustatud krõbedaid kikerherneid.

Juurika Palaleivake.
Juurika Palaleivake. Foto: Fazer Eesti

Röstsaia tootesarjas on lisaks pastinaagi ja porgandiga Juurikasai, milles on 34 protsenti köögivilju. Fazeri Juurikasai valmistatakse koosküpsemise meetodil, mil saiad valmivad ahjus ühes suures vormis külg-külje kõrval ja kokku kerkinud saiapätsid murtakse teineteise küljest lahti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles