Videouudis: londonlasi hullutab hologramm-reklaam

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lynxi välireklaam
Lynxi välireklaam Foto: Youtube

Meestele kehahooldevahendeid tootev Lynx on Londoni Victoria rongijaama üles seadnud uuendusliku välireklaami, kus inimesed saavad end näha ekraanilt koos inglisarnase hologrammiga.

Sarnane välireklaam on üles seatud ka Birminghami Bullringi oskukeskuses, kirjutab brandrepublic.com. (Vaata välireklaami toimimist videos allpool.)

Selleks, et näha end koos ingliga ekraanil, tuleb inimestel seista mahamärgitud ruudul, mis on paigutatud alale, kus liigub palju jalakäijaid.

Astudes ruudule, ilmub eemal ekraanile virtuaalne «ingel» (Lynxi varasematest kampaaniatest tuttav tegelane), kellega saab interaktiivselt suhelda kehakeeles.

Ingli rollis näeb selles hologrammkampaanias teiste seas ka briti modelli Kelly Brooki, kes Lynxi varasemate samateemaliste klippide järgi oli «ainus ingel, kes jäi taeva». Alla maa peale saabuvad inglid uudistama aga Lynxi uut lõhnatoodet Excite.

Allpool teisena näeb ka Lynxi paar kuud tagasi avaldatud avaklippi Excite`i lansseerimiskampaanias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles