Sõõrumaa tõttab koolidele spordisaale ehitama (2)

Andres Reimer
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile hommikul talle kuuluva ettevõtte poolt hallatava Pelgulinna gümnaasiumi staadionikattest augu leidnud Urmas Sõõrumaa sõnul tuleks see korda teha. Eelmisel aastal hindas andmekogu Eesti spordiregister staadioni, mis ühtlasi on ka välispalliväljak, üldise olukorra tehnilise seisukorra heaks.
Eile hommikul talle kuuluva ettevõtte poolt hallatava Pelgulinna gümnaasiumi staadionikattest augu leidnud Urmas Sõõrumaa sõnul tuleks see korda teha. Eelmisel aastal hindas andmekogu Eesti spordiregister staadioni, mis ühtlasi on ka välispalliväljak, üldise olukorra tehnilise seisukorra heaks. Foto: Tairo Lutter

Ärimees Urmas Sõõrumaa kavatseb rajada talle kuuluva viie Tallinna koolihoone juurde spordisaalid, mis koolipäeval teeniksid kommunaalkulud tasa kehalise kasvatuse tundidega, õhtul aga läheksid rendihinnaga spordiklubide käsutusse.

«Olen selle projektiga kärsitu, sest tahan, et 2030. aastal, kui riiklik arengukava näeb ette aktiivselt sportivate inimeste arvu kolmekordistamist, oleks meil midagi reaalselt mõõdetavat ette näidata,» rääkis ta.

Ehkki Tallinna linnavalitsus pole hoogsa plaani suhtes veel ametlikku seisukohta võtnud, lebavad viie uhke spordisaali eskiisprojektid juba suurettevõtja ja Eesti Olümpiakomitee presidendi Rotermanni kvartali büroo laual.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles