Eesti Teede poliitiline edu võib erastamisplaani nurjata

Andres Reimer
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aruvalla-Kose lõigul ehitas Nordecon põhimaantee 13 kilomeetri ulatuses ümber neljarajaliseks. Sellel teejupil, Kolu küla juures valmis ka Eesti esimene rohesild loomadele tee ületamiseks.
Aruvalla-Kose lõigul ehitas Nordecon põhimaantee 13 kilomeetri ulatuses ümber neljarajaliseks. Sellel teejupil, Kolu küla juures valmis ka Eesti esimene rohesild loomadele tee ületamiseks. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Nordeconile kuuluv teedehooldusettevõte Tariston kavatseb kõigis võimalikes kohtumajades rünnata riigile kuuluvat aktsiaseltsi Eesti Teed, mille jõuline tegutsemine riisub erafirmadelt kogu varem teehoodusega teenitud koore.

«Meid ei rahulda, et riik annab omaenda aktsiaseltsile Eesti Teed põhjendamatut riigiabi ning teeb varasemate sisetehingute abil riigihangetel räigeid alapakkumisi,» ütles Taristoni juhatuse esimees Kaspar Kaldjärv. «Me kaebame tõenäoliselt üheaegselt nii Eesti kohtutesse kui ka Euroopa Kohtusse.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles