/nginx/o/2017/03/31/6505261t1h3697.jpg)
Poodides kehtib valdavalt põhimõte, et muudatusi valmistoidu menüüs tehakse kevadel ja sügisel, sest siis muutuvad mõnevõrra ka inimeste maitse-eelistused. Mõistagi ei kehti see teatud hitt-toodete puhul, mille sortimendist kadumist ei pea kartma.
Poodides kehtib valdavalt põhimõte, et muudatusi valmistoidu menüüs tehakse kevadel ja sügisel, sest siis muutuvad mõnevõrra ka inimeste maitse-eelistused. Mõistagi ei kehti see teatud hitt-toodete puhul, mille sortimendist kadumist ei pea kartma.
Selveri kommunikatsioonispetsialist Karl-Villiam Vaseriku sõnul tuleb Selveri Köök uute toodetega turule nii kevadel kui ka sügisel. «Kevadel mõtleme pigem kergetele, värsketele toodetele ja sügisel rammusamale kõhutäiele. Samuti on hooajatooteid, mis tulevad ja lähevad koos tähtpäevadega (vastlakuklid, pasha, aprikoosiga korvikesed, sibulamoos, mulgikapsad),» tõi ta näiteid.
Vaserik lisas, et Selveri Köök pakub ka tänavu mitmeid uusi maitseid. Peagi lisatakse sortimenti uusi majoneesisalateid ning samuti tervislikku bulgurit ja kikerherneid sisaldavaid salateid.