Korteriühistu nõuab liikmelt nelja aasta soojaraha (1)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
22.02.2017. Tallinn. 
Kettleri spordipood Tallinnas, Benetec OÜ. Tartu maantee 47. 
Pildil Olavi Benström, Bensport Spordikaubad omanik.
FOTO: EERO VABAMÄGI/POSTIMEES
22.02.2017. Tallinn. Kettleri spordipood Tallinnas, Benetec OÜ. Tartu maantee 47. Pildil Olavi Benström, Bensport Spordikaubad omanik. FOTO: EERO VABAMÄGI/POSTIMEES Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Harju maakohus mõistis detsembris äripinna omanikult korteriühistu kasuks välja 56 395,47 eurot maksmata sooja eest. Pinna omanik aga jääb endale kindlaks, et pole nii palju sooja kulutanud ja on kulutatu eest juba maksnud. Vaidlus jätkub ringkonnakohtus.

Äriruumis, millest jutt käib, tegutseb juba kümmekond aastat spordipood, mida peab OÜ Benetec. Samas ei läinud korteriühistu kohtusse mitte spordipoe pidaja – kes oli ruumide omanik kuni 2014. aasta alguseni –, vaid selle praeguse omaniku vastu, kelleks on 2014. aasta lõpust ärikinnisvaraga tegelev Elbrus International OÜ.

Kuna kohtuvaidluse ajal ongi teist osapoolt esindanud spordipoe omanik Olavi Benström. Tema ütleb, et olukord ei ole nii mustvalge, nagu korteriühistu ja selle juriidiline esindaja väidavad. See on ka põhjus, miks maakohtu otsus sai ringkonnakohtusse edasi kaevatud ja 4. aprilliks on määratud uus kohtuistung.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles