Ühe tõelise Inglise hommikusöögi juurde kuuluvad ka krõbedad praemunad.
Kuidas praadida kanamunad ideaalselt krõbedaks?
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Munade ideaalselt krõbedaks saamine võib olla aga paras väljakutse, vahendab DailyMail.co.uk. Bon appetit ajakirja sõnul ei tohiks muna praadides kasutada vaid väikest törtsu õli ega ka pärast ühelt poolt läbipraadimist seda teist pidi keerata.
Ideaalse praemuna küpsetamiseks on vaja keskmisel kuumusel mitte kleepuvat panni ja terve hulk oliiviõli. Viimane peaks katma terve põhja. Seda võib tunduda palju, kuid see aitab muna tõeliselt krõbedaks muuta.
Teine nipp on keerata muna teist pidi nii pea, kui põhi on krõbedaks läinud. Nii säilib vedel munakollane.
Praetud mune saab nautida nii ilma lisanditeta kui ka lisanditega, näiteks nagu terav kaste või ketšup.