EASi uus juht astus esmaspäeval ametisse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alo Ivaks
Alo Ivaks Foto: Mihkel Maripuu

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) juhatuse esimehena asus esmaspäevast tööle endine Kesko Senukai juht Alo Ivask.

EAS-i nõukogu valis Ivaski üksmeelset EAS-i juhtima tänavu veebruaris 69 kandidaadi seast. «Alo Ivaski kui tippjuhi tasakaalukus ja sihikindlus on kindlasti need omadused, mida EAS täna vajab,» ütles toona EAS-i nõukogu esimees Erki Mölder.

«Enne meeskonnaga koostööd alustamata on veel raske öelda, kuidas me täpselt EAS-iga edasi läheme, aga minu soov on jätkata suunda kasvatada EAS-ist toetuste jagaja asemel ettevõtluse kompetentsikeskus,» märkis Ivask peale ametisse valimise otsust.

Ivask juhtis eelnevalt Eestis ja Lätis ehitus- ja kodusisustuskaubamajade võrku Kesko Senukaid, endise nimega Rautakesko. Ivask alustab tööd neljaks aastaks sõlmitava töölepingu alusel 20. märtsil.

EAS-i eelmise juhatuse esimehe Hanno Tombergi kutsus EAS-i nõukogu oma kohalt tagasi pärast president Toomas Hendrik Ilvese ettevõtte OÜ Ermamaa rahatagastuse skandaali puhkemist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles