Rene Kuulmann kaotas vaidluse maksuametiga

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene Kuulmann
Rene Kuulmann Foto: Toomas Huik

Tallinna halduskohus ei rahuldanud reedel Rene Kuulmanni kaebust maksuameti otsusele, millega amet ei rahuldanud mullu mais tema taotlust maksuvõla ajatamiseks.

Kohus leidis, et maksuhaldur ei ole teinud kaalutlusvigu ning nimetatud maksuotsus on õiguspärane, ütles kohtu pressiesindaja Anneli Vilu BNS-ile.

Otsusele võib esitada apellatsiooni hiljemalt 17. aprillil.

Möödunud aasta lõpus kuulutas Harju maakohus välja Tallinna linnavaraameti kunagise juhataja ja Narva-Jõesuu Meresuu SPA endise omaniku Rene Kuulmanni isikupankroti ning määras talle täieliku ärikeelu.

Kuulmanni vastu esitas pankrotiavalduse Svenska Handelsbanken AB Eesti filiaal, millele on Kuulmanni mais pankrotistunud Egeria Kinnisvara OÜ võlgu enam kui 20 miljonit eurot. Egeria Kinnisvarale oamakorda kuulus Meresuu SPA.

Kuulmann on võlgu ka maksu- ja tolliametile. 2014. aastal jõustunud Tallinna halduskohtu otsuse järgi tuli tal maksuametile 30 päeva jooksul tasuda 1,7 miljonit eurot. Kuulmann pole nõuet siiani täitnud. Seetõttu pani kohtutäitur Elin Vilippus tänavu mais Kuulmannile kuuluvad kinnisasjad müüki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles