Videouudis: soomlaste teleklipp nopib rahvusvahelisi auhindu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader reklaamist
Kaader reklaamist Foto: Eurobest.com

Rahvusvahelisel reklaamifestivalil AdCup (Intercontinental Advertising Cup) võitis parima reklaami tiitli korporatiivturunduse kategoorias reklaamklipp «Drama Queen», autoriteks Helsingi reklaamiagentuuri PHP copywriter Mira Olsson ja AD Minna Lavola.

Reklaam pääses AdCupile tänu reklaamifestivalil Golden Drum filmikategooria võitmisele, kirjutab marmai.fi.

Kõnealune reklaam võitis kuldmedali ka mullu aasta lõpul Eurobestil.

Klipp kujutab autos sõitvat väikest tüdrukut, kelle ema on peatanud kiiruseületamise eest politseinik, kes alustab tüdrukuga juttu. Põhjusel või teisel otsustab tüdruk etendada draama, kus ütleb politseinikule sosistades, et autot juhtiv naine pole tema ema, mispeale arvab politseinik, et tüdruk on röövitud ning käsib naisel autost väljuda.

Klipis esitatav loosung kõlab: «sündinud loomaks draamasid».

Vaata klippi allpool. Reklaami tellija on Euroopa reklaamfilmiprodutsentide föderatsioon CFP-E, klipp on mõeldud promoma föderatsiooni poolt väljaantavat auhinda «Young Directors Award» (i. k noore režissööri auhind).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles