Elop: Nokia üleminekuperiood kujunes oodatust lihtsamaks

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stephen Elop.
Stephen Elop. Foto: Reuters/SCANPIX.

Nokia juht Stephen Elop vastas täna Abu Dhabis toimunud meediaseminaril küsimustele, kus tunnistas, et uut hingamist otsiva Nokia üleminekuperiood on kujunenud oodatust lihtsamaks, vahendab Talouselämä.


Kuigi muutuste sisseviimine on tähendanud ettevõtte jaoks raskeid valikuid, on üleminekuperiood olnud Elopi kinnitusel «palju lihtsam», kui ta arvas enne ettevõttesse tulekut.

Samas kaitses Elop taas Nokia otsust võtta oma nutitelefonides kasutusele Windows Phone operatsioonisüsteem, millega ettevõte saavutaks tema hinnangul kiirema kasvu kui senise Symbiani operatsioonisüsteemiga.

Samuti tunnistas Elop, et Nokia kaalus ka Google’i Android opsüsteemi kasutuselevõtmist. Samas näitavat uuringud, et Apple’i ja Google’i operatsioonisüsteemide kõrvale mahub veel üks suur operatsioonisüsteem, mida arendajad oleksid valmis toetama.

Lisaks uuriti Nokia juhi käest ettevõttesisese liialt aeglase otsustusvõimekuse kohta. Elopi kinnitusel on ettevõtte sisekliima Nokias muutunud ja mobiilitootja liigub suuremal kiirusel kui kunagi varem.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles