Teine Bauhausi kaubamaja Eestis sai valmis

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
24.08.2016 pidas Rocca al Mare Bauhaus sarikapidu. Pildil Bauhausi juhatuse liige Ansu Saarela.
24.08.2016 pidas Rocca al Mare Bauhaus sarikapidu. Pildil Bauhausi juhatuse liige Ansu Saarela. Foto: Eero Vabamägi

Bauhaus avab Tallinnas Rocca al Mares aadressil Kaeravälja 3 oma teise Eesti kaubamaja, ehituskaubamaja rajamisse on investeeritud üle 20 miljoni euro.

Bauhausi uue kaubamaja koguinvesteeringuks kujuneb enam kui 20 miljonit eurot, teatas kaubamajade kett mullu suve lõpus. Kaubamaja hoone rajab Merko Ehitus, mis teatas mullu, et vaid ehitusosa maksumus on ilma käibemaksuta 7,6 miljonit eurot.

«Et pakkuda ka Tallinna Rocca al Mare kaubamajas valdkonna parimat teenindust, võetakse uude kaubamajja tööle üle 130 töötaja. Kuna osa meie Lasnamäe kaubamaja töötajatest läheb uude kaubamajja tööle, värvatakse samas ka Lasnamäe Bauhausi kaubamajja uusi töötajaid,» ütles Bauhaus Eesti juhatuse liige Ansu Saarela toona.

Bauhaus rajab Rocca al Maresse ehitus- ja aiandustarvete kaubamaja koos Drive-In Arena, parkla, tehnorajatiste ja juurdepääsuteedega. Osaliselt ühe- ja osaliselt kahekorruselise keskuse müügipind on üle 14 000 ruutmeetri. Kaubamaja kerkib krundile, mille suurus on kokku 4,7 hektarit.

Bauhausi ketti kuulub 19 Euroopa riigis üle 270 kaubamaja. Eesti ja ühtlasi ka Baltimaade esimene Bauhaus avati Tallinnas Lasnamäel 2010. aasta aprillis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles