Võru mööblitehase põlengu kahju ulatub üle 200 000 euro

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puidutööstuse põleng
Puidutööstuse põleng Foto: Jürgen Puistaja / Kanal 2

Neljapäeval Võru linnas puhkenud mööblitehase põlengu kahjud ulatuvad firma juhatuse liikme sõnul üle 200 000 euro, kindlustust tehasel polnud, kirjutab Võrumaa Teataja.

Firma juhatuse liige Tarvo Taaber ütles lehele, et ettevõte toodab talvisel madalperioodil mööblit suures osas lattu ning enne põlengut oli seal kahe-kolme kuu valmistoodang, mille väärtus on ligikaudu 200 000 eurot, lisaks tuleb täielikult renoveerida 400 ruutmeetrit tehasehoonet.

OÜ Puuslik lao- ja tootmishoone oli kindlustamata, märkis leht. Taaberi sõnul on pärast 2003. aastal toimunud puidutööstusettevõtte Barrus suurt põlengut puiduettevõtteid väga raske kindlustada. «Pärast seda pandi latt nii kõrgele, et kindlustuse ostmine pole enam jõukohane,» rääkis ta.

Võrus neljapäeva õhtul puhkenud mööblitehase tulekahju põhjustas tõenäoliselt elektririke. Alguses arvati, et põlengu põhjustas varem tehtud keevitustöö.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles