Kristina Viirpalu Pariisi moenädalast: lavale läheme igal juhul

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristina Viirpalu rõivakollektsioon.
Kristina Viirpalu rõivakollektsioon. Foto: AFP / Scanpix

Ühe kadunud kohvri sai Viirpalu kätte eile õhtul kell 10:30. Ülejäänud kaks kohvrit on küll Pariisi jõudnud, aga Viirpalu ei tea, millal tal õnnestub need enda kätte saada. Lavale peaks kollektsioon jõudma täna õhtul kell 7.

Täna õhtul peaks Viirpalu rõivakollektsioon jõudma Pariisi moenädala lavale. Pagas koos rõivastega läks kaduma lennureisil. Viirpalu ja tema assistent sõitsid Nordica lennukiga neljapäeva hommikul Tallinnast Amsterdami. Seal pidid nad ümber istuma, et alustada lennufirmaga KLM reisi Pariisi.

«Nordica on enda poolt kõik teinud, mida üldse teha sai. Nüüd on asi Pariisi-poolses asjaajamises, mida nad suudavad ära teha. See on kõik paras bürokraatia, neid ei huvita, kelle kohver esimesena läheb,» möönis Viirpalu.

«Meil tuli ka alternatiivne kollektsioon kohale. Lavale läheme igal juhul,» lisas ta. «Ilmselt ei peaks enam kõige hullem olema, nüüd on juba päris hea stsenaarium.»

Viirpalu sõnul ongi suurim häda selles, et meil on väga vähe otselende, muidu oleks taoliste apsakate tõenäosus väiksem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles