Kinnisvaraettevõtja: me maksame liiga hästi

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Palgasurvest hoolimata on ettevõtjaid, kes suudavad nii head palka maksta, et töötajad ära ei lähe.
Palgasurvest hoolimata on ettevõtjaid, kes suudavad nii head palka maksta, et töötajad ära ei lähe. Foto: PantherMedia/Scanpix

Kinnisvaraettevõtte Metro Capital partneri Sulo Niguli sõnul on palgasurve suur ja kasvab, kuid nende ettevõttest pole veel keegi palga pärast lahkunud.

«Me maksame liiga hästi,» lausus Nigul praeguse palgasurve osas ja lisas, et nende ettevõttest pole konkurentidel õnnestunud veel ühtegi töötajat üle osta, vahendab Äripäev. Tema sõnul on ka nende ettevõttes palgad tõusnud ja seda suuresti tänu hindade tõusule.

«Meie oleme üritanud oma asju teha nii, et inimestel on püsipalk ja tulenevalt valdkonnast ka tulemustasu. Kui ehituse ja väljamüügi hinnad on suurenenud - näiteks kinnisvara hinna tõus on ju olnud –, siis need protsendid väljenduvad ka tasudes,» rääkis Nigul ja lisas, et tasud projektimeeskonnale ongi siis ju suuremad.

Ka sõnas ta, et mullune palgatõus ja boonuste maksmise kasv on loogiline.

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles