Janek Kalvi : vaatamata radiatsiooniohule on olukord rahulik

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liviko Juht Janek Kalvi
Liviko Juht Janek Kalvi Foto: Peeter Langovits

Liviko juhi Janek Kalvi kinnitusel on olukord ettevõtte Tokyo kontoris nii rahulik kui see antud olukorras olla saab ning elu käib vaatamata radiatsioonihirmule omasoodu edasi.

«Jaapan peab püsti tõusma ja edasi minema ning ka meie oleme endiselt sellel kursil, et äri teha. Hetkel on kõige suurem mure transport. Esiteks on rongiliiklus häiritud ning täna teatasid logistikafirmad, et ka kütus võib otsa saada,» sõnas ta.

Kuna transpordiga on probleeme, on pooled töötajad Kalvi kinnitusel täna kodus. «Me ei ole nõudma hakanud, et inimesed peavad iga hinnaga Tokyo kesklinna tööle jõudma,» ütles Kalvi.

«Kui rääkida aga sealsest juhtkonnast, siis võin öelda, et ülehomseks on kokkulepitud kohtumine potentsiaalse partneriga. Kohtumine pidi toimuma esmaspäeval, aga õnnetuste tõttu lükkus edasi neljapäevale.» See, et elu tavalist rada mööda edasi läheks on Kalvi kinnitusel ka Jaapani jaoks väga oluline.

Liviko tütarfirma Hanza Trading müüb Tokyos Viru Valge coolereid ja Vana Tallinna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles