Amserv sai Baltimaade parima Toyota-müüja auhinna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotol Amserv Grupi Pärnu esindus
Fotol Amserv Grupi Pärnu esindus Foto: Urmas Luik

Tartus asuv Amserv Tähe müügiesindus pärjati Parima Toyota-müüja tiitliga, mis antakse suurimat müügikasvu näidanud esindusele. Auhind anti üle Toyota maaletooja Toyota Balticu aastakoosolekul 10. märtsil.

«Amservi esindused kuuluvad Baltimaade parimate automüüjate hulka - see leidis eelmisel nädalal Vilniuses taas kinnitust, kui Amserv Tähe sai kolme riigi üldarvestuses ihaldatud Parima Toyota- müüja auhinna,» ütles Amserv Grupi tegevjuht Mart Mägi.

«Lisaks omistati teist aastat järjest Amserv Grupi tütarettevõttele Amserv Motorsile ka parima klienditeenindusega Toyota esinduse tiitel Ichiban,» märkisMart Mägi.

«Võiks öelda, et pärast paari keerulisemat aastat majanduses naasime harjumuspärasele kohale – Amserv sai Ichibani ka 2007. ning 2009. aastal, mil Ichibaniga pärjati Amservi Järve esindus. Jälgides müügitrende autoturul ning pidades silmas Amservi tugevat positsiooni, julgen ennustada edu ka järgmiseks perioodiks,» ütles Mägi.

EMORi andmetel oli Amserv mullu tuntuim automüügiettevõte.

«Ichiban» on jaapanikeelne sõna, mis on osa väljendist Okyakusama Ichiban («klient ennekõike»), milles Ichibani tähendus on «esimene» või «number üks».

Alates 2006. aastast, mil Toyota Motor Europe hakkas iga-aastast Ichibani auhinda välja andma, on Toyota edasimüüjate kliendirahulolu näitajad paranenud müügi valdkonnas umbes 19% ja müügijärgse teeninduse valdkonnas 13%.

Amserv Grupp on üks suuremaid autode edasimüügi ning teenindusega tegelevaid kontserne Baltimaades. Ettevõttel on kokku 11 esindust Tallinnas, Pärnus, Tartus, Paides, Viljandis ja Riias. Kontsern esindab Toyota, Opeli, Chevrolet’, Hyundai, Peugeot’, Lexuse ja Saabi kaubamärke. Amserv Grupp müüs 2010. aastal  3452 uut ja kasutatud autot ning ettevõtte järelteeninduse külastuste arv ulatus üle 180 000. Amserv Grupis töötas 2010. aasta lõpus 400 inimest. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles