Kate Middletoni nimi müüb turismiäris

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate Middleton
Kate Middleton Foto: SCANPIX

Kate Middletoni kodulinnas tegutsev turismibüroo korraldab tuure, mis tutvustavad nii kohalikku linna kui naise nooruspõlvega seotud olulisi paiku. Firma oli üllatunud Middletoni nimega seotud ekskursioonide edu üle ning esmalt naljaviluks püsti pandud projekt kujunes geniaalselt äriideeks, vahendas Celeb Edge.


Mortons Travel reisibüroo korraldatav tuur maksab 35 naela ning viib fännid tutvuma nii Middletoni kooliga Berkshires, St Andrew’si kirikuga kui kohaliku toidupoega, mida Kate ja William tavaliselt külastavad. Firma esindaja sõnul on tuuri vastu huvi üles näidanud väga paljud välismaalased. «Tahtsime enne kuninglikku pulma linna lihtsalt veidi elevust tuua ning esialgne idee oli korraldada vaid üks tuur. Kuna inimeste huvi oli aga väga suur, siis tuli meil ajagraafikusse uusi lisada,» rääkis esindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles