Taanile keskenduv puitaknatootja: kümnest kaheksa ostavad Eestis plastakent

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi väikelinnast ei ole lihtne leida tööjõudu niivõrd spetsiifilise tootmise tarbeks, on ettevõttes töö leidnud juba 18 töötajat.
Kuigi väikelinnast ei ole lihtne leida tööjõudu niivõrd spetsiifilise tootmise tarbeks, on ettevõttes töö leidnud juba 18 töötajat. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eesti päritolu e-poe klarvinduer.dk turundusjuhi Matthias Vuti sõnul otsustasid nad enda Valga tehases toodetavat täispuidust ja väljapoole avanevat akent ning ust Taani turul müüa sealse suure nõudluse pärast, kirjutab Äripäev.

«Eesti turg on tootjatest küllastanud ning kümnest kaheksa ostavad oluliselt soodsamat plastakent. Lisaks levib Eestis ja Baltimaades peamiselt Saksa tüüpi aken,» rääkis Vutt.

Välisturul turundab klarvinduer.dk peamiselt kolmel erineval viisil. Esimene on makstud turundus ehk peamiselt Google AdWordsi, Bing Ads, kohalikud lehed ja aeg-ajalt ka sotsiaalmeedia. Teine väga oluline väljund on ettevõtte jaoks nende enda e-pood ja seal sees olev sisu. Kolmas oluline faktor nende jaoks on kvaliteetse toote õigel ajal kliendini toimetamine ning kliendisuhtlus.

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles