Tallinna südames toimub kinnisvarahaide sõda (2)

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hillar Teder
Hillar Teder Foto: Eero Vabamägi

Süüdistused väljapressimises, Meelis Lao arveteklaarijana, kõne FSB esindajalt ja konkurendi äri takistamine on mõned märksõnad, mis saadavad Tallinna sadamas kinnisvara arendavate Porto Franco ja jõukate Vene ärimeeste raha paigutava Capital Milli suhteid, kirjutab Äripäev.

Praeguseks enda sõnul ärist taandunud Hillar Tederi ning Capital Milli omanike Marko Kulli ja Igor Mölderi tüli hakkas Tallinna sadamas hõõguma rohkem kui aasta eest. Tederi poeg Rauno veab seal suurt kaubakeskuse arendust Porto Franco ning Capital Mill rajab kõrvale Promenaadi-nimelist kortermaja. Naabrid ollakse ka sealsamas asuvas ärimajas Navigator.

Naabrid aga ei klapi. Capital Mill nõuab kohtus Tallinna linnalt Porto Franco projekteerimistingimuste ja kahe ehitusloa tühistamist, tülitsetakse ka ühe sissesõidu tõttu. Capital Milli häirib, et tulevikus sõidaksid autod Porto Franco keskuse parklasse üle Poordi tänava promenaadi. Selle tänava äärde paneb Capital Mill püsti Promenaadi kortermaja, mille esimestel korrustel on äripinnad.

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles