Päevatoimetaja:
Sander Silm

Juurvili on odavam poes, liha turul

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Teelemari Loonet
Copy
Lihalett.
Lihalett. Foto: Mihkel Maripuu

Juur- ja puuvilja saab praegu soodsamalt poest, lihakraami aga turult, näitas Õhtulehe ringkäik Tallinnas.

Näiteks on porgand Prismas poole odavam (0,43 € kg) kui turul, kus selle eest tuleb välja käia 0,96 eurot, kirjutab Õhtuleht.

Poest saab soodsamalt ka kaalikat, kapsast, porrut, tomatit, sibulat ja Hispaania kurki, küüslaugu hinnavahe on aga suisa kosmiline – Prismas 5,75 € kg, Nõmme turul 12,79 € kg.

Samaväärse liha kilo pealt säästab turgudel mõnekümnest sendist kuni paari-kolme euroni – näiteks saab kilo seaguljašši Nurmenuku turult kätte 3,52 €, Prismast 5,72–7,18 € eest (oleneb tootjast).

Turgude tõmbenumber on imeilus searibi, mille kilohinnaks on pisut üle 3 €, odavaimat kodust hakkliha saab Keskturult kilohinnaga 1,80 €.

Tagasi üles