Päevatoimetaja:
Aimur-Jaan Keskel

Vaata, kuidas on vastlakuklite hinnad aastatega muutunud (2)

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Café Boulevardi moosiga vastlakukkel. Pilt on illustratiivne.
Café Boulevardi moosiga vastlakukkel. Pilt on illustratiivne. Foto: Peeter Langovits

Erilisi muutusi tänavu vastlakukli hindades pole märgata, pigem on mõne maiustuse hind möödunud aastaga võrreldes isegi alanenud.

Aastate vältel on Postimees vastlakuklite degusteerimisse kaasanud tuntud pagariäride tooteid. Kui näiteks Gourmet Clubi kirsimoosiga kuklite hind on püsinud muutumatuna, siis enim on muutunud Pagaripoiste toote hind, mida on tänavu mullusega võrreldes veidi langetatud.

Selveri Köök tõstis kuklite hinda alates 2015. aastast ning sellest ajast on see püsinud muutumatuna.

 2014201520162017**
Pagar Võtaks*-2 eurot-2 eurot
Pagaripoisid0,55 eurot0,75 eurot0,9 eurot0,76 eurot
Eesti Leivatööstus0,53 eurot--0,96 eurot
Reval Kondiiter0,7 eurot-0,8 eurot0,67 eurot
Gourmet Club1,5 eurot1,57 eurot-1,57 eurot
Selveri Köök0,54 eurot0,63 eurot0,62 eurot0,62 eurot

* tatrajahuga ökokukkel

** 2017. aasta hinnad seisuga 13.02. Ülemiste Rimis, Kaubamaja Toidumaailmas ja Solaris Delice'is. Ülejäänud andmed pärinevad Postimehe testidest. 

Tagasi üles