LHV Group teenis jaanuaris 2,6 miljonit eurot puhaskasumit

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LHV peahoone.
LHV peahoone. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Finantskontsern LHV Group teenis 2017. aasta jaanuaris 2,6 miljonit eurot konsolideeritud puhaskasumit, millest suurematest üksustest teenis pank 1,7 ja varahaldus 800 000 eurot kasumit.

AS-i LHV Group juhataja Madis Toomsalu ütles börsiteate vahendusel, et LHV-l on õnnestunud alustada 2017. aastat igati korralikult.

«Jaanuari tulemust iseloomustas väga hea tulubaas, mida toetas stabiilne krediidikvaliteet ning osaliselt sesoonselt madalam kulubaas,» rääkis ta.

«Laenude ja deposiitide kasv oli peale väga aktiivset detsembrit veidi madalam. Aasta esimese kuu põhjal järeldades suudame oma 7. veebruaril avalikustatud finantsplaani täita,» lisas Toomsalu.

LHV teatas veebruari alguses, et hakkab edaspidi avaldama enda finantsplaani eelolevaks aastaks ning hakkab igakuiselt esitama kuuaruandeid.

LHV Pank plaanib sel aastal nii hoiuste kui laenude mahtu kasvatada ligikaudu 10 miljoni euro võrra kuus, seejuures tuleb hoiuste mahu kasv peamiselt arvelduskontode jäägi suurenemisest ning laenud kõikidest segmentidest.

LHV Pank ootab finantsplaani järgi puhaskasumiks sel aastal 16,1 miljonit eurot. Kogu LHV Groupi puhakasum peaks tänavu olema 21,8 miljonit eurot, aasta varem oli see 19,9 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles