Turvettevõtete liit: Elioni koduvalvega tegelemine on tervitatav

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valvekaamera.
Valvekaamera. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eesti Turvaettevõtete Liit tervitab Elioni plaani laiendada oma teenustepaketti koduvalve teenustega.

«Kindlasti ei ole pakutavad lahendused turvavaldkonnas revolutsioonilised, kuid oleme veendunud, et edukad kvaliteetseid infotehnoloogilisi teenuseid pakkuvad ettevõtted elavdavad ning toovad uut tehnilist arengut turvateenuste turule,» märkis liidutegevdirektor Kaupo Kuusik.

Kuusiku sõnutsi püüavad infotehnoloogia valdkonna ettevõtted erinevaid tootesegmente , arendades turvaturul oma nišši leida. Põhihuvi valdkonnas on olnud erinevad videolahendid, mis kvalifitseeruvad oma kasutusotstarbelt  turvaseadmeteks. Turvatehnika (sealhulgas video- ja koduvalvesüsteemide) paigaldamine aga nõuab poitsei-ja pirivalveameti poolt väljastatavat tegevusluba, millega omakorda kaasnevad teatud kõrgendatud nõudmised ettevõttele. Tegevusloa olemasolu annab kindluse, et tarbija ei sea ohtu enda privaatsust ja turvalisust.

«Kindlasti liitub Elion oma kompetentsi ja usaldusväärsusega edukalt turvaettevõtete perega,» kinnitas Kuusik.

Kuusik tõdes, et iga lahendus, mille abil tavatarbija saab tagada enda isiklikku  turvalisust ja pere heaolu, olgu selleks klassikaline valveteenus, turvalukk või kontrollersüsteem, omab väga suurt rolli turvateadlikkuse tõstmisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles