Swedbanki tippjuhtkonnaga liitub kolmas eestlane

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aet Altroff
Aet Altroff Foto: swedbank

Seni Swedbanki Balti eraisikute kompetentsi keskuse juhina töötanud Aet Altroff liigub kontserni tippjuhtkonda, kus ta on kolmas Eestist pärit inimene.

Altroff asub juhtima Swedbanki grupi kliendi väärtuspakkumise juhtimise üksust ja liitub kolmanda eestlasena grupi tippjuhtkonnaga. Üksus on uus pangagrupi ülene funktsioon, mis tegeleb personaliseeritud pakkumiste ja toodete arendamisega, teatas Swedbank.

See üksus juhib kliendi lojaalsust, kasutades selleks proaktiivseid kliendile vajalikke pakkumisi õiges kanalis ja õigel ajal, tuginedes kliendianalüütikale, märkis pank.

Altroffil on ärijuhtimise bakalaureusekraad Tallinna Tehnikaülikoolist. Swedbankis ja sellele eelnenud ettevõtetes on ta töötanud 23 aastat ja juhtinud erinevaid üksusi jaepanganduse ja kliendilojaalsuse valdkonnas.

Ta on kolmas eestlane ja neljas Baltikumi taustaga juht Swedbanki tippjuhtkonnas. Eestist kuuluvad kontserni tippjuhtkonda ka grupi riskijuht Helo Meigas ja Balti panganduse juht Priit Perens.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles