Valitsus võttis lisaaja Elektrilevi ettepanekute analüüsimiseks (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektrilevi.
Elektrilevi. Foto: Mihkel Maripuu

Kuigi võrguettevõte Elektrilevi andis täna hommikul teada, et on esitamas konkurentsiametile taotlust võrguteenuse hindade langetamiseks ja teeb sellega seoses pressikonverentsi, jääb see siiski ära, kuna valitsus soovib lisaaega hinnakujunduse analüüsiks.

Elektrilevi andis teada, et tänaseks kavandatud võrguteenuse hinna teemaline pressikonverents lükkub edasi, kuna valitsus võttis täiendava aja hinnakujunduse mõju analüüsiks. 

Konkurentsiamet soovis ERRi uudisteportaali andmetel Elektrilevi plaani 31. jaanuariks, nüüd esitas ettevõte taotluse saamaks ajapikendust 13. veebruarini.

Elektrilevi soovis tänasel pressikonverentsil anda ülevaate kavandatavast hinnakujunduse muudatustest, mis hakkaks mõjutama pea iga elektritarbijat Eestis.

Konkurentsiamet nõudis detsembris, et võrgutasu peab langema 6,7 protsenti. Kuna võrgutasude osakaal moodustab elektriarvest 50-55 protsenti, siis sellega peaks keskmisele kodutarbijale elektri lõpphind langema 3,6 protsenti.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles