Galerii: Rõivas käis Arsenali maa müügi asjus korruptsioonikomisjoni ees (1)

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reformierakonna poliitik Taavi Rõivas käis täna riigikogu korruptsioonivastase erikomisjonile Arsenali kaubanduskeskuse aluse maa müügi asjaolusid selgitamas.

Postimees kirjutas teisipäeval, et Põhja-Tallinnas asuva Arsenali kaubanduskeskuse alune maa müüdi 2012. aastal ettevõttele, kus oli aastaid avalikkusele teadmata optsioon ettevõtjal ja Reformierakonna liikmel Rain Rosimannusel.

Kinnistu võõrandanud RKASi nõukogu esimees oli toona hilisem peaminister reformierakondlane Taavi Rõivas. RKASi nõukokku kuulus enne kinnistu riigifirma omandusse võtmist ka Rain Rosimannuse abikaasa Keit Pentus-Rosimannus. Mõlemad poliitikud on oma seotust maa müügiga seni eitanud.

Tehingut hakkas uurima riigikogu korruptsioonivastane erikomisjon ning eile andis riigihalduse minister Mihhail Korb korralduse viia Riigi Kinnisvara ASis ja selle tütarettevõttes Erika Neli ASis läbi erikontroll, et saada selgust, kas Arsenali keskuse kinnistute müük 2012. aastal oli seaduspärane.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles