Postimees teeb otseülekande peresõbraliku tööandja märgist tutvustavalt inspiratsioonihommikult

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeva, 25. jaanuari hommikul kell 10 teeb Postimees otseülekande peresõbraliku tööandja märgist tutvustavalt inspiratsioonihommikult.

Sotsiaalministeerium koostöös partneritega on Euroopa Sotsiaalfondi toel välja töötanud peresõbraliku tööandja märgise. Märgise saamiseks tuleb tööandjal läbida põhjalik hindamis- ja konsulteerimisprotsess. 

Protsessi lõpus pälvib tööandja peresõbraliku tööandja märgise, mis näitab, et tööandja hoolib oma töötajaskonnast ja hindab tema soove ning vajadusi töö ja pereelu ühitamisel.

Kolmapäevane märgist tutvustav inspiratsioonihommik on üles ehitatud järgmiselt:

  • 10.00-10.05 Tervitussõnad lausub Sotsiaalministeeriumi laste ja perede osakonna perepoliitika juht Pirjo Turk.
  • 10.05-10.25 Revolutsioonist tööturul räägib psühholoog ja karjäärinõustaja Tiina Saar.
  • 10.25-10.45 Peresõbralikust organisatsioonikultuurist Ragn-Sells AS-i näitel räägib Ragn-Sells AS-i personalijuht Kaire Soovik.
  • 10.45-11.45 Peresõbraliku tööandja märgist tutvustavad sotsiaalministeeriumi laste ja perede osakonna peaspetsialist Laura Viilup ja Civitta Eesti AS koordinaator Triin Loik.
  • 11.45-12.15 Toimub küsimuste ja vastuste voor.

Lisainfo: tööelu.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles