/nginx/o/2017/01/23/6271563t1hb273.jpg)
Saksa toidu- ja kultuuriajakirjanik Jürgen Sorges kirjutas ajakirjas Kulinariker.de, et Narvas on keeruline tipprestorani pidada, aga Rondeeli meeskonnal on see õnnestunud.
Saksa toidu- ja kultuuriajakirjanik Jürgen Sorges kirjutas ajakirjas Kulinariker.de, et Narvas on keeruline tipprestorani pidada, aga Rondeeli meeskonnal on see õnnestunud.
Jaanuaris Saksa toiduajakirjas ilmunud arvustus kandis pealkirja ««A5/320»: Kõrgem kulinaaria-matemaatika Rondeeli restoranis», kirjutab Põhjarannik.
Nagu pealkiri viitab, tuli Saksa külalisel lahendada kõigepealt mõistatus, mis peitub Rondeeli firmaroa numbrite taga. «Loomulikult on Narvas raske tipprestorani pidada, aga Rondeeli meeskonnal paistab see õnnestuvat. Euroopa Liidu piiril võrsub uus gastronoomiline taim!» kirjutas Sorges.
Rondeeli peakokk Indrek Kõverik tõdes, et ajakirjanikke, ka piiri tagant, käis mullu suvel taasavatud restorani uudistamas üksjagu. «See on vist kõige kõvem arvustus,» hindas ta sakslase kirjutist.