Saksa toidu- ja kultuuriajakirjanik Jürgen Sorges kirjutas ajakirjas Kulinariker.de, et Narvas on keeruline tipprestorani pidada, aga Rondeeli meeskonnal on see õnnestunud.
Saksa toidukriitik ülistas Narva restorani
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanuaris Saksa toiduajakirjas ilmunud arvustus kandis pealkirja ««A5/320»: Kõrgem kulinaaria-matemaatika Rondeeli restoranis», kirjutab Põhjarannik.
Nagu pealkiri viitab, tuli Saksa külalisel lahendada kõigepealt mõistatus, mis peitub Rondeeli firmaroa numbrite taga. «Loomulikult on Narvas raske tipprestorani pidada, aga Rondeeli meeskonnal paistab see õnnestuvat. Euroopa Liidu piiril võrsub uus gastronoomiline taim!» kirjutas Sorges.
Rondeeli peakokk Indrek Kõverik tõdes, et ajakirjanikke, ka piiri tagant, käis mullu suvel taasavatud restorani uudistamas üksjagu. «See on vist kõige kõvem arvustus,» hindas ta sakslase kirjutist.