Kanada börsifirma ostis Cybernetica navigatsioonisüsteemide äri

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cybernetica arendab ja tarnib tarkvaralahendusi.
Cybernetica arendab ja tarnib tarkvaralahendusi. Foto: PantherMedia / Scanpix

Kanada börsiettevõte Carmanah Technologies Corporation ostis AS-i Cybernetica navigatsioonisüsteemide ärivaldkonna 1,4 miljoni euroga. Tehing hõlmab Cybernetica ETKA kaubamärgi tooteid ja müügilepinguid.

Tehingu hinnast makstakse koheselt peale tehingu lõpuleviimist välja miljon eurot ja selle esimesel aastapäeval 350 000 eurot.

"Ost tähistab meie kasvustrateegias kaht olulist etappi," ütles Carmanahi juht John Simmons ettevõtte teates. "ETKA tooted tugevdavad meie ülemaailmset toodete portfelli ja võimaldavad meil pakkuda veelgi paremaid lahendusi oma merenduse klientidele," sõnas ta.

"Samas kasvatab Cybernetica kliendipagas meie turuosa ning tugevdab meie positsiooni Euroopa turuliidrina," sõnas Simmons.

Carmanah arendab ja tarnib taristute energiasäästlikke LED-lahendusi. Ettevõtte kolm põhilist ärivaldkonda on signaaltuled, valgustus ja energia.

Cybernetica arendab ja tarnib infoühiskonda toetavaid tarkvaralahendusi, mereseire- ja raadiosidesüsteeme laevaliikluse korraldamiseks, uurib teoreetilisi ja praktilisi turvalahendusi ja nõustab nende juurutamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles