Üllatav koostisosa, mille abil saad eriti maitsvad pannkoogid

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pontsakad pannkoogid.
Pontsakad pannkoogid. Foto: Panthermedia/Mykola Lunov

Seest kohevad ja pealt krõbedad pannkoogid on nii mõnegi unelmate hommikusöök, kuid ka lihtsa retsepti juures ei tule koogid alati välja.

PureWow nimetab parimate pannkookide küpsetamise saladusena searasva, mis võib olla meilegi tuttav vanaemade retseptisalvest, mil erinevate õlide vahel polnud niimoodi valida nagu täna.

Seega tasub vahelduseks pannkookide küpsetamisel kasutada õli asemel searasva, mis jätab koogid seest pehmeks, aga pealt eriti krõbedaks.

Muid märkusi küpsetamise kohta ei ole – tee kõik nii nagu tavaliselt ja pööra koogid pannil ümber, kui nende pinnale hakkavad tekkima väiksed mullid.

Pannkooke võib küpsetama hakata ka pärast sealiha või peekoni praadimist. Pühi lihtsalt üleliigne rasv pannilt ära ning jäta sellele vaid tilk rasvainet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles