Eesti idufirma lõi tööstuskomponentide hindu langetava müügiplatvormi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erply äriarendusjuht Sander Sebastian Agur (tagaplaanil)  ja tegevjuht Kristjan Hiiemaa
Erply äriarendusjuht Sander Sebastian Agur (tagaplaanil) ja tegevjuht Kristjan Hiiemaa Foto: Liis Treimann

Uus Eesti idufirma Inventory lõi müügiplatvormi, mis langetab oluliselt tööstuskomponentide hindu ja muudab väiketootjate kauba kogu Euroopas konkurentsivõimeliseks, teatas firma ööl vastu teisipäeva pressiteates.

Esialgu tuleb keskkonnas saadavale ligi viis miljonit Euroopas loodud tehnikatoodet koos jooniste, mõõtude, laoseisu ning tellimis-ja hinnainfoga. Lõpuks kasvab keskkonnas olevate toodete arv aga üle 50 miljoni ühikuni.

"Meil siin Eestis on palju tugevaid tootjaid, kelle kaup on ülejäänud Euroopa jaoks nähtamatu. Inventory muudab väikeettevõtete tooted Euroopas konkurentsivõimeliseks," selgitas ettevõtte üks asutajaid, Kristjan Hiiemaa ja kutsus kõiki väiketootjaid ühendust võtma: "Kui näiteks Kohilas on ettevõte, kes teeb maailma parimaid hüdrosilindreid, siis meie keskkond võib talle osutuda ideaalseks kanaliks kasvõi Saksamaa turule jõudmiseks. Nii aitame elavdada ka siinset majandust."

Kui aga ettevõttel on laovaru, millest lahti ei saada, siis Inventory´s on seda võimalik müüa. Samamoodi on võimalik võrrelda hindu ja valida välja soodsaim pakkumine. Nii võidavad kõik osapooled.

"Kui keegi peaks tahtma remontida näiteks auto bensiinipumpa või ehitada robotit, siis sellest keskkonnast peaks leidma kõik komponendid ning need kohe ka välja osta. Väga palju kasu hakkavad sellest platvormist saama just insenerid," lausus Inventory kaasasutaja Sander Sebastian Agur.

Ettevõtte kaasomanikeks on Kristjan Hiiemaa, Sander Sebastian Agur ja Tanel Tähepõld.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles