Karja pagariäris on valmis saanud uus leib, mis on valminud koostöös Evelin Ilvesega. Põnev uudistoode on kartuli-peenleib.
Evelin üllatab taas uue leivaga
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kihnust inspireeritud rukki-kartuli peenleib on kääritatud naturaalse juuretisega ning koosneb rukkipüülist ja natukesest kartulist, mis annab leiva tekstuurile erilise pehmuse, kirjutas Meie Maa. Leib ei sisalda nisu ja mõjub oma rikkaliku maitsega pisut pidulikumalt.
«Sellist leiba õpetasid mind tegema Kihnu memmed,» ütles Evelin Ilves. Kihnulik peenleib jõuab poodidesse uuel aastal.