Tanel Padari edu taga on kõva töö

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padari ja Jalmar Vabarna kontsert.
Tanel Padari ja Jalmar Vabarna kontsert. Foto: Marko Saarm / Sakala

Saate “Kaks takti ette” võit 1999. aastal, triumf Eurovisioonil kaks aastat hiljem, presidendilt tänavu veebruaris saadud Valgetähe V klassi teenetemärk, edukas ettevõte, ülikooliõpingud, sport- kas Eesti üks populaarsemaid muusikuid Tanel Padar on sündinud hõbelusikas suus?

«Kui keegi on end Eesti muusikas üles töötanud, siis olen see mina, » tunnistab Tanel Äripäeva Gentlemanis ilmunud persooniloos. Tema sõnul on ta praeguse n-ö glamuurini tulnud ikka sopa seest, sest mida muud see teismelisena süldibändi tegemine oli. 

Padar räägib, et võiks ka praegu veel peast Valgeid roose laulda, sest sai omal ajal ses osas kõva kooli, aga enam ta seda ei tee, ükskõik kui suurt raha ei pakutaks. Ka noorte lauljate konkursi “Kaks takti ette” võitmist 1999. aastal ei pea Tanel oma muusikukarjäärile väga suureks hooandjaks, vaid arvab, et kui ta poleks saates üldse käinud, küllap oleks siis suurema tuntuse ja läbilöögini lihtsalt rohkem aega läinud.

Loe pikemalt Äripäevast.

Rokkar Tanel Padari ja ja The Sun basskitarristi Danel Pandre firma Crunch Industry on viimastel aastatel kiiresti kasvanud. 2014. aastal oli firma müügitulu 583 032 eurot,  mullu aga juba 682 169 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles