Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2016/12/16/6179659t1h5d21.jpg)
Neljaliikmelisele perele saab kopsaka jõuluõhtusöögi valmistada umbes 20 euro eest, kui aga kapsas, kõrvits ja pohlamoos juba kodus olemas, võib toime tulla veelgi soodsamalt.
Retseptiportaali Nami-Nami peatoimetaja ning kokaraamatute autor Pille Petersoo soovitab neljaliikmelise pere jõululauale arvestada sööja kohta ühe suurema või paar-kolm pisemat verivorsti, umbes 200 grammi seapraadi, kaks-kolm kartulit ja pooleliitrise purgitäie praekapsast. «Kui kapsast ise teha, siis ikka kilost kapsast, seda jätkub lihtsalt mitmeks päevaks,» lisas ta.