Neljaliikmelisele perele saab kopsaka jõuluõhtusöögi valmistada umbes 20 euro eest, kui aga kapsas, kõrvits ja pohlamoos juba kodus olemas, võib toime tulla veelgi soodsamalt.
Tellijale
Jõululaual ei tasu toitudega liialdada
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Retseptiportaali Nami-Nami peatoimetaja ning kokaraamatute autor Pille Petersoo soovitab neljaliikmelise pere jõululauale arvestada sööja kohta ühe suurema või paar-kolm pisemat verivorsti, umbes 200 grammi seapraadi, kaks-kolm kartulit ja pooleliitrise purgitäie praekapsast. «Kui kapsast ise teha, siis ikka kilost kapsast, seda jätkub lihtsalt mitmeks päevaks,» lisas ta.