BNSi allikad: Luik tahab müüa Ekspress Grupi enamusosalust

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hans H. Luik.
Hans H. Luik. Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Balti riikides tegutseva meedia- ja meelelahutuskontserni Ekspress Grupp Hans Luigele kuuluv enamusosalus võib kuulduste kohaselt müügis olla; osapooled BNSi allika väiteid ei kinnita.

BNS-i info kohaselt võiks Ekspress Grupp pakkuda huvi Rootsi meediakontsern Modern Times Group (MTG) müügis olevate Baltikumi äride võimalikule ostjale.

«Mul ei ole andmeid, et ma saaksin seda teemat kuidagi kommenteerida," ütles Raidla Ellex ühinemiste ja ülevõtmiste töörühma juht Sven Papp BNS-ile. «Tundub muidugi hästi loogiline, aga ma ei oska kommenteerida. Ekspress Grupp on ka noteeritud börsil ja see on selle tõttu natukene teine teema. See ei ole niisama lihtne, isegi kui seal midagi oleks.»

«See [et Ekspress Grupp on müügis] on kuskil kaks aastat vana jutt. Kui [Hans] Luigel on tuju, siis müüb, kui ei ole tuju, siis jälle ei müü,» ütles meediaanalüütik Toomas Leito BNS-ile. Mingit tõsisemat signaali, et seekord oleks Luigel müügiga tõsi taga, pole Leito oma sõnutsi kuulnud.

Ekspress Grupi suuromaniku Hans Luige sõnul kuulujutud tõele ei vasta. «[See on] puhas jamps. Ei saa rõõmustada,» ütles Luik.

Eesti Meedia juhatuse esimees Sven Nuutmann ütles BNS-ile, et tema Ekspress Grupi võimalikust müügist midagi kuulnud ei ole, kuid kui see peaks tõeks osutuma, siis on Eesti Meedia selle omandamisest kindlasti huvitatud.

Ekspress Grupp kontserni käesoleva aasta üheksa kuu käive kasvas aastases võrdluses 2 protsenti 38,6 miljoni euroni ja kasum 9 protsenti 4,6 miljoni euroni. Ettevõte on noteeritud Tallinna börsil ja sellest kuulub aktsiaraamatu alusel vähemalt 55,68 protsenti Hans Luigele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles