Marek Helmi kingadesse soovib astuda kaheksa inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marek Helm
Marek Helm Foto: Eero Vabamägi

Maksu- ja tolliameti (MTA) uue peadirektori leidmise konkursile on pärast tähtaja pikendamist kokku laekunud kaheksa avaldust.

«Tippjuhtide valikukomisjon vaatab avaldused üle 21. detsembril ning otsustab konkursi edasise käigu,» ütles konkursit läbi viiva riigikantselei kommunikatsioonijuht Kristiina Tiimus BNS-ile.

Esialgne avalduste esitamise tähtaeg oli 28. november, kuid selleks ajaks ei laekunud piisavalt palju tugevaid kandidaate, mistõttu konkursi pikendati.

MTA peadirektorile esitatavad nõuded on kõrgharidus, vähemalt 5-aastane struktuuriüksuse juhtimise kogemus, inglise keele oskus vähemalt B2 tasemel, kompetentsid vastavalt avaliku teenistuse tippjuhtide kompetentsimudelile, rõhuasetusega strateegilisele juhtimisele, inimeste juhtimisele, koostööle ning suhtevõrgustike arendamisele.

Riigikantselei eelistab kandidaati, kellel on suure organisatsiooni eduka juhtimise kogemus. Lisaks eeldatakse kandidaadilt riigisaladusele juurdepääsu loa olemasolu või valmisolekut selle taotlemiseks.

MTA senine peadirektor Marek Helm liitub 2017. aasta jaanuari keskpaigas tarkvara- ja ärikonsultatsioonide ettevõttega Nortal, asudes juhtima valdkonda, mis nõustab erinevatel eksportturgudel avaliku sektori kliente muutuste juhtimise ja riigirahanduse vallas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles