Ragnar Sass Savisaarest: olukord hullem, kui julgesin arvata

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Sass
Ragnar Sass Foto: Peeter Langovits

Pipedrive kaasasutaja ja juhatuse liikme Ragnar Sassi sõnul on Savisaare kriminaalasja lugedes olukord hullem, kui ta julges arvata.

«Kõige imelikum on lugeda mingite vanade vettinud mäkrade vestlusi, mis näitavad ,et küsimus ei ole mitte ainult Savisaares vaid põlvkondade vahetuses,» rääkis ta.

Tema sõnul on ennekõike probleem  ärikultuuris, mis peab muutuma. «Loodan, et paljud inimesed, kes ettevõtlusega tegelevad saavad aru, et see aeg, kus peeti mingeid hotellivestlusi poliitikutega, on täiesti möödas ja selline ärikultuur peab kaduma.  Loodan siiralt, et Eesti ühiskonnal on julgust ja soovi kaugeneda kõikidest nendest inimestest, kes on teinud kahtlasi tehinguid,» lisas Sass.

ITettevõtja olukord erineb ehitaja omast, kuna tema kliendid on laiali üle maailma ning suhelda tuleb pigem riikide kui kohalike omavalitsustega. «Meil on vabadus mitte sõltuda poliitikutest. Meie väärtused on olulised,  selle pärast tulevad inimesed meie juurde tööle ja ei lähe näiteks Microsofti,» tõdes Sass.

Oma ametliku aadressi ja ühes sellega ka maksuraha viis Sass juba aastate eest Vormsile ning lubas selle Tallinnasse tagasi tuua siis, kui linnavõim on läbipaistvam.

«Kui lõpetatakse propagandistlikud tegevused  nagu linnameedia tootmine, mis on huumor kuubis. Seni on mul hea meel, et minu maksuraha läheb Vormsile, kus on asi palju puhtam.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles