Aruvalla-Kose teehanke võitja selgub aprilli lõpuks

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu lõpeb Tallinna-Tartu maantee neljarealine lõik Aruvalla juures.
Praegu lõpeb Tallinna-Tartu maantee neljarealine lõik Aruvalla juures. Foto: Raigo Pajula

Tallinna halduskohus jättis eile Nordeconi Aruvalla-Kose teelõigu riigihanke vaidlustused rahuldamata. Maanteeamet jätkab  teelõigu projekteerimis- ja ehitushankega, oodates pakkumisi 28. veebruariks ning loodab lepinguni jõuda aprilli lõpuks.

«Aruvalla-Kose teise hankemenetlusega on võimalik jätkata ja eeldades hanke jätkumisel pakkujate mõistlikku käitumist, on lepinguni võimalik jõuda aprillikuu jooksul,» ütles maanteeameti peadirektori asetäitja Märt Puust hanke väljavaateid kommenteerides.

Tema sõnul on ehitustegevusega reaalne alustada käesoleval suvel, kuid kuna lepingu täitmine algab projekteerimisest, siis jääb suuremate ehitustööde algus 2012. aasta kevadesse. Projekteerimis- ja ehitusperioodi kogupikkus on 28 kuud, mis tähendab, et kogu teelõigu valmimine jääb kõigi eelduste kohaselt 2013. aasta suve lõppu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles